Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Vibratorer för killar?

Finns det vibratorprodukter för män och vilka är det?

De flesta förknippar vibrerande produkter med kvinnor och att de flesta sexleksaker som säljs för män är lösvaginor, lösfittor …. Det är utan tvekan så att produkter som lösvaginor, t.ex. Fleshlight och andra märken, säljer en hel del produkter till män över hela välden. Men sexleksaker innehållande vibratorer finns också med på försäljningskartan. I artikeln går vi igenom de typer av vibratorer som finns för män, för användning med eller utan kvinnor.

Vibrerande penisringar

maia-toys-liam-rechargeable-vibrating-ring (1)

Maia Toys – Liam

Det finns en uppsjö av vibrerande penisringar på marknaden idag. Vibrationerna i penisringen är oftast där av två anledningar; för kvinnan för att stimulera hennes klitoris, men även för mannen för att göra upplevelsen skönare.

 

 

 

Prostatastimulatorer

naughty-boy-7-speed

Naughty Boy

De senaste åren har denna kategori fått mycket uppmärksamhet och fler och fler män inser att det är inget skamligt att tycka att analstimulering och stimulering av prostatan är någon skönt. Märken som RocksOff har på senare år släppt många varianter i olika storlekar för denna typ av stimulering.

 

 

 

Vibrerande lösvaginor

fleshlight-vibro-pink-lady-touch

Fleshlight Vibro

Vanliga lösvaginor är vanligt och inget speciellt. Dock finns det ett fåtal lösvaginor som har bullets, dvs. små vibratorer som man sätter på insidan för skönare upplevelse. Fleshlight Vibro finns  i två utföranden och har just sådana vibratorer som följer med.

 

 

 

Ollonstimulator

fun-factory-cobra-libre-ii-rod

Cobra

Det finns få produkter på marknaden som just Fun Factory Cobra II, Det är andra generationen av denna vibrator, som är avsedd att stimulera ollonet och få killen i sköna orgasmer. Det tyska företaget vet vad som är skön, tillverkar och utvecklar sina produkter i Tyskland.

 

 

 

Vibrerande analpluggar

aqua-veee

Aqua-Vee

Sist, men inte minst (jo, kanske) bör man nämna vibrerande analpluggar och stavar, som faktiskt passar lika bra för användning för män som för kvinnor!