Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Vad bör jag tänka på vid köp av vibrator?

Det finns en del saker man bör tänka igenom och kontrollera när man införskaffar en vibrator eller vilken sexleksak som helst.

Användningsområde

Tänk efter vilken typ av vibrator du eftersöker. Det finns massor av olika vibratorer och vissa är verkligen anpassade för att stimulera vissa punkter. Dessa typer kan säkert användas på andra sätt, men utan tvekan gör de sitt bästa jobb för det de blivit utvecklade för. Vill du ha en klitorisvibrator, för g-punkten, stor, liten, grov, ådrig, slät …. tänk på vad som gör dig mest upphetsad!

Valet av material

Kom ihåg att material som silikon är dyrare, men man får oftast bättre, slätare, sköna material som är kroppsnära. Väljer man billigare produkter med andra material så skall man välja ftalaterfria material och se till att det anges av butiken och materialet. ÄR det inte angivet, maila och fråga. Gå gärna igenom den korta guiden för material i sexleksaker som vi har på sidan.

Valet av vibrationer

Vill du bara ha en vibration? Vill du ha möjligheten att styra styrkan från låg till hög? Önskar du att vibratorn har ett flertal olika vibrationsmönster eller inte?

Storlek

De flesta bättre butiker har mycket bra beskrivningar och listar storlekar tydligt. Ta en linjal och tänkt på hur stor diametern är tvärt över, så att vibratorn blir inte för liten eller för stor för dig. Mät längden och penetrerade längden …

Valet av butik

Till slut skall du välja rätt butik. Förvänta dig bra öppet-köp villkor, 1 års garanti, snabba leveranser och bra, svenska beskrivningar av produkter! Här listar vi ett urval av bra, trygga sexbutiker men det finns andra där ute också.