Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Starkaste vibratorer på marknaden?

Den kanske vanligaste frågan de flesta butiker får idag är ”Vilken vibrator är den starkaste?”. Många förknippar stimulering och orgasmen med styrkan på vibrationerna, men få frågar vilken typ av vibrationer man helst vill ha.

Svaret är frågan är oftast väldigt enkel, även om vi tycker att alla som köper en vibrator bör tänka över varför man köper en vibrator och vilket användningsområde den är avsedd för ….

För vaginal bruk

När man köper en vibrator för vaginal, inre bruk, brukar man välja någon sorts dildo eller vibrator. Valen av material på vibratorn kan spela stor roll, då mjukare material, tjock silikon, PVC, TPR, TPE kan minska vibrationsvågorna genom vibratorn, även om motorn på insidan är stark.

Om man tittar på dyrare, uppladdningsbara leksaker, som t.ex. Lelo och deras vibratorer för kvinnor, så har de fått en uppgradering till ”2:a generationen”, men redan från tidiga början hade dessa en hård plastig kärna med ett tunt överdrag av silikon. Just att det är plast undertill gör att vibrationerna känns mycket snabbare.

För yttre bruk (klitorisstimulans)

Klart man kan använda alla sort vibratorer på sin klitoris, även de som vi nämnde ovan. Dock är det de olika eldrivna Wands, som är de starkaste och bästa, om man söker styrka.

Bland de mest populära wands på marknaden idag hittar man Hitachi Wand. Den är producerad och säljs i USA, men i Europa har vi en bra ersättare – Europe Magic Wand. Priset ligger på ca. 1200 kr utan tillbehör och sedan 300-400 kr för varje tillbehör, som olika påsatser till huvudet.

europe-magic-wand

Europé Magic Wand, ca. 1200 kr

Det finns ett antal motsvarigheter till denna wand. Det är Doxy som också är en stark och stor bjässe med aluminiumkärna.

doxy-wand-massager-black

Doxy, ca. 1100 kr

Söker man billigare alternativ finns det olika varianter på Fairy och Bodywand, som verkar ha samma tillverkare, men säljs under olika namn. Bland dessa finns olika varianter på huvuden och dessutom olika storlekar och färger. Bara välja och vraka! Priserna ligger på mellan 550-700 kr.

fairy-turbo-massage-wand

Fairy, ca. 600 kr