Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Satisfyer Pro 2 – Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en vibrator, som inte fungerar som en vanlig vibrator, utan använder sig av luftimpulser för att stimulera klitoris, likt vibrationer, men utan att röra vid klitoris rent fysiskt.

Nu har nästa generation släpps, men få verkar veta skillnad och om det är värt att uppdatera. Dessutom om man skall köpa denna produkt, så vill man självklart ha denna nya version och inte den gamla – skillnader är svåra och se, så det finns det överhängande risk att man köper den gamla versionen av en butik, som inte nämnder detta.

Vad erbjuder den nya versionen, Next Generation?

De olika versionerna är slående lika. Det är dock små skillnader i utseendet, men det finns även skillnader i funktioner. Den nya versionen är något tystare och har större munstycke, som omsluter klitoris på ett bättre sätt och ge bättre stimulans.

Det finns tre olika punkter att hålla koll på. Det är framförallt små utseendeskillnader.

Ny knapp

Titta på de olika modellerna, sida vid sida och man märker direkt skillnaden i knapparna. Den över knappen är större och har två funktioner. Tidigare kunde man trycka bara på ett ställe, varpå man ökade intensiteten för att återkomma sedan till den svagaste och börja om igen. Nu kan knappen trycka både uppe och ner och på så sätt öka eller minska intensiteten på ett smidigare och snabbare sätt. Se bild nedan, nya modellen till höger.

Ingen lampa

Lampan mellan knapparna har försvunnit. Den ersätts med att nedre knappen lyser upp när enheten är på.

Helt nya munstycken

De nya munstyckena är bredare vad gäller diametern på insidan. Detta ger mer stimulans, då klitoris omfattas till mycket större den nu än innan. Även själva enheten har ändrats för att de nya munstyckena skall vara större, så nya munstycken passar inte de äldre versionerna och de äldre munstycken passar inte till nya Next Generation. Köper ni extra munstycken som finns tillgängliga, även för denna version, så säg till att välja de som passar till just din version. Se bild nedan, nya modellen till höger.

Paketet, boxen

På själv paketet märker man endast en stor skillnad, det är texten ”Next Generation”.

Värt att uppgradera?

Har du denna förra versionen med olika intensitetsnivåer, så är det knappt märkbar skillnad. Visst, munstycke tillför en hel del, men det är kanske inte värt ett uppgradering.

Har du den absolut första versionen, där skillnader, mellan de olika intensitetslägen var nästan obefintlig, så är det definitivt värt att uppgradera!