Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Prostatastimulering för killar

Mer och mer män och killar köper idag vibratorer för prostatastimulering.

10000 svenska män får årligen tråkigt besked om prostatacancer. Ett flertal undersökningar under åren har påvisat att riskerna att få prostatacancer går att minska och två av faktorerna är frekventa utlösningar (5 ggr i veckan) och prostatastimulering.

Ämnet har många år varit tabubelagt, men kommit fram till ytan de senaste åren. Olika vibratorer för stimulering av prostatan har ökat i de svenska butikerna.

Hur används dessa vibratorer för män?

Användningen av en vibrator för män är enkel. Man för upp en vibrator, försiktigt i analen för att komma och och stimulera prostatan som finns placerad mellan analöppningen och penisroten. Dessutom får man en stimulans av preneum, vilken många upplever som väldigt skönt.

prostata

 

Vilka finns det?

Det finns idag ett stort antal prostatastimulatorer på marknaden, både med vibrator och utan. Dessa med vibratorer är mest populära och valen faller oftast efter behovet. Vill man ha en stor, kraftig eller en lite mindre vibrator. Detta beror oftast på den sexuella erfarenheten av analstimulering och vad man känner sig bekväm med.

Vad kostar dessa?

Det finns billigare varianter av plast som börjar på 250 kr, men för att få produkter av silikon måste man komma upp till ca. 450 kr. RocksOff har en populär serie med olika storlekar, t.ex. Naughty Boy.

Vill man ha lyxvarianterna av silikon, fjärrkontroll mm., så är det en Hugo från Lelo för strax under 2000 kr som gäller!

naughty-boy-7-speed

RocksOff – Naughty Boy för ca 450 kr

lelo-hugo-prostate-massager-black

Lelo Hugo för strax under 2000 kr