Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Parvibratorer, vilka finns det?

På senare år och med inträdet av den första generationen av We-Vibe har parvibratorer blivit alltmer populära och får många par att testa något nytt, spännande och något de kan leka med tillsammans, som stimulerar både honom och henne.

Hur fungerar en parvibrator?

Denna lilla leksak är oftast u-formad. Den ena undre delen går in i vaginan och stimulerar g-punkten och insidan när penisen rör sig in och ut. Den övre delen vilar över klitoris och med sina vibrationer stimulerar den under sexakten.

För henne eller honom?

En parvibrator skall vara skön för båda. Den stimulerar penisen med sina vibrationer, men  framförallt tar den plats i vaginan, vilket gör upplevelsen för mannen mer trång och skönare. Dock är det nog oftast kvinnans vinst i en parvibrator, då dess stora syfte är att stimulera både g-punkten och klitoris, samtidigt som den ger en ökning i fyllnad av vaginan. Kvinnan är nog vinnaren!

Vilka finnas det?

På marknaden är det två stycken varumärken som finns och säljer bra. Dessutom är det dessa som driver utvecklingen framåt.

Den ena är så klart We-Vibe, som är märket som var en av de första att marknadsföra en parvibrator. Det är de som driver utvecklingen mestadels och We-Vibe är märket som säljer mest.

Lelo är det andra varumärket. Deras vibrator Tiani har redan fått många uppgraderingar och kommit långt. Det är en spännande produkt och tar verkligen plats strax bakom We-Vibe.

lelo-tiani-3-black

Lelo – Tiani 3

we-vibe-4-plus-rosa

We-Vibe 4 Plus

 

Tips?

Använd glidmedel! Ett klick vattenbaserat glidmedel för att få bra glid i vaginan och för penisen mot vibratorn!

Vad kostar de?

Priset börjar idag på ca 900 kr för en bra parvibrator och sedan beror valet på märke och funktioner man önskar.