Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Fler sexleksaker uppladdningsbara

Tekniken går framåt och fler tillverkare inser vikten av att ha uppladdningsbara batterier i sina sexleksaker. Allt eftersom marknaden efterfrågar produkter av något bättre material som silikon, istället för PVC och TPE, ser vi även att man väljer att ha integrerade batterier.

Priset spelar roll

Det släpps och produceras en del sexleksaker varje vecka och butikerna fylls med nyheter från alla möjliga tillverkare. Nyheterna som kommer ut i de lägre prisklasserna är oftast uppgraderingar av gamla produkter, som idag släpps i nya material, eller samma gamla sexleksaker i nya, snyggare förpackningar. Detta är för sexleksaker upp till 350 kr.

Sexleksaker i de högre prisklasserna, oftast över 900 kr är idag uppladdningsbara och har varit det väldigt länge. Idag förbättrar man oftast prestandan, så som snabbare laddning, starkare vibrationer och även laddning genom enkla kontaktmetoder, så att produkterna kan förbli vattentäta och vattenskyddade.

Sedan ser man ett mellanled, en prisklass som inte motsvarar de dyraste, en medelklass på produkter kring 300-700 kr. Dessa sexleksaker är oftast tillverkade i härliga, silikon- och plastmaterial. I det segmentet ser man idag en stor förbättring och intresse för innovation. Samtidigt som dessa produkter tidigare drevs av vanliga batterier, kommer fler och fler produkter idag med uppladdningsbara batterier. Detta beror nog på ett miljötänk och även stor förfrågan av kunder, som inte vill springa till butiken för att köpa batterier. Man vill bara koppla upp sin leksak till närmaste USB-uttag och ha en laddad produkt inom en timme. Det är oftast inom detta segment som nya, roliga produkterna visar sig.

Uppstickare

Det finns dock alltid uppstickare i alla prisklasser som förvånar. På senare tid har vi sett Maia Toys. Ett trevligt litet varumärke som idag har ett 20-tal produkter av olika typer och som på senare tid har kommit med rabbitar, vibrerande penisringar och vibrerande analpluggar. Alla dessa batteridrivna produkter som varit helt uppladdningsbara via USB och det mest förvånande är att priset har varit väldigt attraktivt. Förutom detta har märket produkter tillverkade i len och kroppsnära silikon, ftalaterfria alternativ till en del andra produkter i den prisklassen.

maia-toys-adam-remote-control-butt-plug

Analplugg från Maia Toys

 

maia-toys-liam-rechargeable-vibrating-ring (1)

Penisring från Maia Toys

 

Vad väljer du?

Om vi själva får välja är det uppladdningsbara produkter. Känns som batterier har spelat ut sin roll på de stora hela och man själv inte laddar de själv, då att bära hem batterier från Hemköp inte känns lika intressant längre. Köp av produkter med uppladdningsbara batterier får även andra tillverkare se möjligheterna och gå över till dessa bättre och miljövänliga alternativ. Välj uppladdningsbart!