Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Dyr eller billig vibrator?

När det kommer till olika sexleksaker finns det alltid frågan hur mycket man vill lägga ner på en leksak, hur mycket pengar man vill lägga ner på en skön stund? Det är inte säkert man har mycket pengar och det är inte säkert man vill lägga ut mycket pengar. Det är dock klart att orgasmer och sköna stunder går att förena med billiga produkter – för stunden.

Pris och kvalité (material)

Det finns klart ett samband mellan pris och kvalité. Det finns billiga produkter för så långt som 50-70 kr, som vibrerar bra, är tillverkade av plast och kommer fungera bra under lång tid, men på det stora hela kommer oftast billigare produkter kanske gå sönder snabbare och materialet man valt är billigare. Billigare plast, PVC eller TPR (TPE) istället för material som silikon och bättre plaster. Ett bra exempel är Lady Finger vibrator och en fingervibrator, Ako från Lelo.

lady-finger-silverLady Finger kostar bara 60-70 kr hos de flesta butiker. Paketet ser ut som den producerats 20 år sedan, produkter rullar på och har ett reglage på undersidan som reglerar vibrationerna från låg till högt. Prisvärt, men fortfarande lite flimsig i utförandet och plastig.

 

picobong-ako-outie-vibe-purpleAko från Picobong (Lelo), batteridriven. Har ett flertal olika vibrationsprogram, kan sättas på och av med knappar. över delen av silikon (skön och len) och dessutom vattensäker. Ja, den kostar närmare 280-300 kr och det som kostar är dina valmöjligheter i vibrationerna och ett produkten är tillverkad i silikon.

 

Pris och innovation

Man kan med bestämdhet säga att innovation, utveckling av nya produkter kostar pengar, samt anpassad tillverkning. Billigare produkter är oftast också någon sort av vibratorer i enklare utformning, kanske i någon ny färg, men fortfarande väldigt klassiska.

Det kommer hela tiden nyheter inom sexleksaker, men de mest innovativa sexleksakerna kostar pengar, men är oftast väldigt annorlunda och roliga att använda. I vissa fall kan de även för många vara mer effektiva för att uppnå den skönaste stunderna.

lelo-ora-2-deep-roseLelo Ora 2 är andra generationens vibrator under samma namn från tillverkaren. En riktigt rolig produkt, där man under silikonytan har en ”tunga” som rullar runt och smeker din klitoris. Stark, annorlunda, många program att välja på och dessutom Lelos kvalié, som känns utmärkt. Uppladdningsbar. Pris ca. 1200 kr.

 

womanizer-w100-magentaWomanizer har tagit marknaden med storm. Annorlunda stimulator, som använder sig ljudvågor för att få vibrationer i din klitoris, utan beröring i själva klitoris. En helt unik produkt som bara finns från denna tillverkare och Womanizer älskas av kvinnorna i en undersökning man gjorde. Priset ligger på ca 1590 kr hos de flesta butiker.

 Vad bör jag välja?

Rekommendationen från oss är att använda en billig produkt om du bara vill testa om en vibrator är något som är skön, som kommer tillföra dig något annorlunda i sexlivet.

Är du redan en flitig användare och vet vad du vill ha bör du definitivt satsa på dyrare produkt från kända märken; uppladdningsbara, tillverkade av t.ex. silikon och produkter som förhoppningsvis kommer göra sexet ännu roligare och skönare för dig!