Trygga sexbutiker! Välj trygga butiker för dina inköp! Klicka här för en lista.

Annorlunda produkter på marknaden

Då och då dyker det upp sexleksaker som saknar motsvarighet i sin egen kategori. En ny idé, utveckling och innovation. Nedan listar vi ett litet antal av sådana, lite annorlunda produkter som kan anses unika.

Sqweel – slickehjulet

Denna leksak finns nu i två olika varianter; en förbättrad original Sqweel 2 och en Sqweel Go, lite mindre och uppladdningsbar. Den helt enkelt slickar klitoris på ett roligt sätt och gör egen oralsexet lite roligare. Rolig och innovativ.

sqweel-go-rosa (1)

sqweel-2-100ml-glid-vit (1)

Womanizer

Med ljudvågor skapar den vibration för klitoris, utan att direkt röra den. I ett munstycke som omsluter klitoris får man upp härliga vibrationer. En nyskapande produkt inom sexleksaker som får mycket bra recensioner av kvinnorna världen över.

womanizer-w500-pro-black

We-Vibe eller Tiani

Parvibratorer från We-Vibe och Lelo som tagit världen med storm. Äntligen något att leka med för par, där tjejen får härlig stimulering av klitoris och g-punkten och killen får skön, trång, vibrerande känsla. Båda vibratorer har fått flera uppgraderingar och nya funktioner läggs till med jämna mellanrum.

we-vibe-4-plus-rosa (1)

Autoblow

En lösvagina för män som helt enkelt suger av en mekaniskt utan att man behöver för den upp och ner själv. Lite klumpig, inte speciellt tyst, men man får hoppas på bättre utveckling av denna. Dock är det ett roligt koncept.

E25457

Fun Factory – Cobra II

Ollonstimulator fråntyska Fun Factory. Tillverkad i silikon vibrerar den och kramar ollonet till sköna orgasmer. Annorlunda produkt för män som definitivt är innovativ. Inne på sin andra generation med förbättrad motor och knappar.

fun-factory-cobra-libre-ii-rod

Lelo – Ina Wave , Mona Wave , Ida , Tara

Lelo har på senare tid släppt ett antal spännande produkter som inte bara vibrerar men roterar, bland annat en rabbit Ina Wave. Detta ger en skön känsla av stimulering av de vaginala väggarna, inklusive g-punkten. Innovativt och likt Lelo, som levererar kvalitetsprodukter.

lelo-ina-wave-cerise

Lelo – Hula Beads

Likt andra roterande produkter, som svenska Lelo släppt på sistone, så är även Hula Beads en annorlunda produkt. Knipkulor som roterar och dessutom kan styras med trådlös kontroll. Annorlunda, skönt och roligt!

lelo-hula-beads-deep-rose